De gecertificeerde trainers van Punt Weerbaarheid

De trainers die trainingen verzorgen voor Punt Weerbaarheid zijn allemaal gecertificeerde trainers. Wij stellen ze aan je voor.

Alex van den AkkerAlex van den Akker

Weer- Baar- Heid…..3 Lettergrepen die in mijn visie ten aanzien van weerbaarheidtrainingen staan voor het trainen van de fysieke – mentale – sociale vaardigheden. Dit koningstrio komt via een speelse, energieke manier aan bod tijdens mijn trainingen. Iedereen bezit binnen dit Koningstrio geweldige persoonlijke kwaliteiten!

> lees verder…

Maja-Papic-sm

Maja Papic

Weerbaarheid is een (levens)houding en wordt door iedereen op een persoonlijke manier ervaren. Het bestaat uit denken, voelen en handelen. Het werken aan weerbaarheid vraagt om een ervaringsgerichte en individuele aanpak.

> lees verder…

Joey Bruers - Trainer Punt Weerbaarheid

Joey Bruers

 

 

Marion jongerius

Marion Jongerius

Ik ben Marion Jongerius en ik heb een eigen praktijk voor Psychomotorische Therapie, Weerbaarheid en Ambulante begeleiding. Ik ben al ruim 20 jaar met veel plezier aan het werk als psychomotorisch therapeut met kinderen en (jong)volwassen.

> lees verder…

Noura Moussa- Trainer Punt WeerbaarheidNoura Moussa

Mijn naam is Noura Moussa. Kinderen zijn mijn passie. Iedere dag word ik weer uitgedaagd om een manier te vinden waarin ik kinderen het best kan begeleiden in het zoekproces naar hun eigen ‘ik’.  Ieder kind is uniek en ik zie graag dat kinderen dit ook durven te zijn.  Weerbaar zijn vind ik hierbij ontzettend belangrijk.

> lees verder…

Ellen van VelthovenEllen van Velthoven

Leven is net als fietsen: je moet bewegen om in balans te blijven. Deze wijsheid spreekt me erg aan omdat fietsen mijn passie is. En bewegen is noodzaak voor mij. Zonder te kunnen wandelen, fietsen, sporten raak ik echt uit balans. Ik heb er dan ook mijn beroep van gemaakt.

> lees verder…

Michelle van de VenMichelle van de Ven

Ik heb jarenlang als lerares met plezier voor de klas gestaan. Ben door deze ervaring erachter gekomen, dat ik  graag meer met het sociaal emotionele stuk van kinderen wil werken. Niet door met kinderen te praten (dat moeten ze al zoveel!), maar door met kinderen dingen te doen, te ervaren.
> lees verder…