Michelle van de Ven

Michelle van de VenMijn naam is Michelle van de Ven, ben 41 jaar, gehuwd, moeder van 2 kinderen (7 en 5 jaar) en woonachtig in Vught.

Ik heb jarenlang als lerares met plezier voor de klas gestaan. Ben door deze ervaring erachter gekomen, dat ik  graag meer met het sociaal emotionele stuk van kinderen wil werken. Niet door met kinderen te praten (dat moeten ze al zoveel!), maar door met kinderen dingen te doen, te ervaren.

Toen ik de rots en water methode ontdekte, vielen de puzzelstukken voor mij op hun plaats. Door fysieke oefeningen en spellen krijgen de kinderen meer lichaamsbesef. Ze ervaren wat hun kracht is en wat zijzelf met hun eigen gedrag kunnen realiseren. Hierdoor groeit hun zelfvertrouwen, heel mooi om te zien.

Woorden die mij typeren: warm, enthousiast, (hoog)gevoelig, hart voor het vak, gek op kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag (onder meer body combat en body balance), geniet ik van mijn gezin, lees ik heel graag boeken, dans ik graag,  mediteer ik iedere ochtend en geniet zoveel als mogelijk van de  de natuur.

Voor mij niets mooiers, dan kinderen helpen hun kracht te vinden en hun zelfvertrouwen te zien groeien!

www.steviginjeschoenen.nu