Mark van Praat

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20161023_150751-e1570013869492-576x1024.jpg

Mijn naam is Mark van Praat, 30 jaar. Na verschillende opleidingen gevolgd te hebben; Cios, Maatschappelijk werk en Breathfulness heb ik mijn hart gevolgd en ben ik all-round weerbaarheidstrainer geworden. In het werk als trainer kan ik al mijn gevolgde opleidingen en kennis combineren. In mijn training geef ik aandacht aan de volgende onderwerpen: Ademhaling, bewustwording, eigen kracht en het creëren van rust en een veilige omgeving.

Wat mij een authentieke weerbaarheidstrainer maakt is de nabijheid en persoonlijke aandacht die ik mensen bied. Mensen kunnen zichzelf zijn bij mij en ik zorg ervoor dat ik ze ook echt hoor en zie. Tijdens mijn trainingen creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving wat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de ander.

Tijdens mijn trainingen let ik met mijn achtergrond als breathfulnesscoach extra op de ademhaling. Ik weet doormiddel van ademhalingstechnieken de ander zijn krachten te laten ontdekken. Deze technieken kunnen daarnaast ook ingezet worden om stress en spanningen af te laten nemen en dragen bij aan bewustwording tijdens het proces.

Zelf gebruik ik naast de ademhalingstechnieken, weerbaarheidsoefening zoals stevig staan en trap- en stoottechnieken. Op deze manier heb ik controle over mijn lichaam en geest. Ook deze technieken gebruik ik tijdens mijn trainingen.