Mickey Hinoke

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Foto-website-1024x1011.jpeg

Ik ben Mickey Hinoke, 47 jaar en sinds een aantal jaar gediplomeerd en uitvoerend Crossfit trainer bij Breda Crossfit (Crossfit level 1, Crossfit kids, Crossfit strongman, Mobility level 1, Weightlifting, TRX en kettlebell). Ik streef naar het verbeteren en versterken van de algehele fitheid waarin je kan werken aan je persoonlijke doelen op je eigen niveau.

Naast Box eigenaar en headcoach ben ik een ervaren jeugdhulpverlener en heb ik, al enige jaren geleden, ervoor gekozen om beide functies met elkaar te combineren. Als agressiereductie- en weerbaarheidstrainer werk ik middels sport met jongeren aan hun zelfvertrouwen, weerbaarheid, het vergroten van hun sociale vaardigheden, agressieregulatie en versterken van een positief sociaal netwerk. Als voorbeeldfunctie wil ik de jongere motiveren om positieve stappen te zetten richting een betere toekomst. Mijn geloof is voor mij een sterke drijfveer om mensen te bereiken en te motiveren.

Als partner van Punt Weerbaarheid probeer ik met mijn expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van de jongere en hoop ik samen met Rob zoveel mogelijk trajecten tot een goed einde te brengen.